top of page

Service & Reparation ventilation Uppsala

För att säkerställa er en störningsfri och funktionell drift av ert ventilationssystem hjälper vi er med löpande kontroll och service av er ventilation. Ventilationsservice gör att ventilationssystemet fungerar bättre och hjälper till att förlänga livslängden på ventilationssystemet.
 

I samband med vår ventilationsservice rengör och servar vi fläktar och aggregat. Om ventilationssystemet är i behov av reparationer kan detta även åtgärdas i samband med ventilationsservicen.

Vi erbjuder service av ventilationssystem i vårt arbetsområde som är i huvudsak i Uppsala och Stockholm Norrort med omnejd. 

Våra tekniker har lång erfarenhet och är vana att arbeta med service och reparation på produkter från ledande varumärken såsom Bahco Ventilation, Bahco Minimaster, Bahco Luftvärme, Enessen, Essvent, Stratos, Fläkt, ABB, Husqvarna, Electrolux, Fläkt Woods och FläktGroup, Villavent, Systemair, Flexit, Östberg med flera.
 

Vi anpassar oss självklart efter dina behov. Oavsett om du är privatperson, fastighetsägare eller BRF och behöver hjälp med reparation av en ventilationsprodukt är välkommen att höra av dig till oss här

Lokal expert i Uppsala på reparation av ventilation

Vårt arbetsområde är i huvudsak i Uppsala och Stockholm Norrort med omnejd. Men vi utför även arbeten utanför denna region som t.ex Enköping, Örsundsbro, Fjärdhundra, Sala, Heby Bålsta, Sigtuna, Märsta, Tierp, Rimbo, Östhammar och Öregrund med omnejd.

Vi är certifierade reparatörer för 

Reparation av FläktGroup
Reparation av Bahco Ventilation
Reparation av Flexit
Reparation av Östberg Heru
Reparation av Systemair
Reparation av Enessen

Rot avdrag på reparationer av ventilation?

Glöm inte bort ROT-avdraget!

Vid en reparationer utav ventilationssystemet är du berättigad till 30% ROT-avdrag på arbetskostnaden.

Vi hjälper dig att ansöka om ROT när du beställer tjänster utav oss

Optimera energianvändning och driftkostnader

När du bokar reparationer och service hos oss kan vi också ge dig råd om energiförbrukningen och på så sätt optimera energianvändningen på dina ventilationsprodukter. Genom att ge tips och trix för hur dina maskiner kan dra mindre el kan du spara pengar och få ut mer av dina produkter.

 

Dessutom innebär eventuella reparationer och justeringar att dina ventilationsaggregat kan hålla ännu längre. Förutom att du sparar pengar bidrar våra serviceunderhåll till att minimera klimatpåverkan. 

Kontakta oss redan idag för bokning av reparation eller service!

Vi svarar gärna på dina frågor. Ring, mejla eller använd vårt kontaktformulär så återkommer vi så snart vi kan, oftast inom 24 timmar.

Ladda upp fil
bottom of page