top of page

Ventilation Uppsala

Vi utför alla typer av ventilationsarbeten som reparation, service, underhåll och installationer på allt från självdragsventilation till mekaniska till- och frånluftssystem system med eller utan värmeåtervinning i Uppsala med omnejd.

 

Vi är även återförsäljare för ett flertal av de stora leverantörerna av ventilationsprodukter och kan därmed erbjuda kvalitetsprodukter ur ett brett sortiment. Våra installatörer är erfarna och certifierade vilket innebär är ett tryggt alternativ för dig som vill investera eller förbättra ditt inomhusklimat i Uppsala.

Lokal ventilationsfirma i Uppsala

Vi arbetar både privatpersoner, bostadsrättsföreningar BRF och företag med alla typer utav arbeten inom ventilation. Kontakta oss redan idag för att få ett prisförslag på ditt önskade arbete.

Vårt arbetsområde är i huvudsak i Uppsala och Stockholm Norrort med omnejd. Men vi utför även arbeten utanför denna region som t.ex Enköping, Örsundsbro, Fjärdhundra, Sala, Heby Bålsta, Sigtuna, Märsta, Tierp, Rimbo, Östhammar och Öregrund med omnejd.

Vi är återförsäljare av

Återförsäljare FläktGroup
Återförsäljare Flexit
återförsäljare Systemair

Kontakta oss redan idag för offert på ventilation!

Vi svarar gärna på dina frågor. Ring, mejla eller använd vårt kontaktformulär så återkommer vi så snart vi kan, oftast inom 24 timmar.

Ladda upp fil
bottom of page