top of page

Om oss

 

Energi & Fastighetsteknik AB med ditt inomhusklimatet i fokus har vi sedan starten år 1993 förbättrat värme- och ventilationen i 1000 -tals bostäder.

Vi har i närmare 30 år installerat, reparerat och servat ventilationssystem och värmepumpar till alla typer av enfamiljshus, lägenheter och industrifastigheter. 

Vi utför alltifrån mindre servicearbeten till större installationsentreprenader och innehar erforderliga tillstånd, certifikat, utbildningar och försäkringar.

Våra kunder som vi vänder oss till är bostadsrättsföreningar, bygg- och fastighetsbolag samt till privatpersoner.

Vår ambition och målsättning är att alltid ge kunden så hög kvalitet och service som möjligt på såväl material som på de arbeten vi utför allt för att du ska få så låga driftkostnader som möjligt och ha ett sunt och friskt inomhusklimat.

Välkommen att kontakta så hjälper vi dig att förbättra din inomhusmiljö.

Firmabilar Energi & Fastighetsteknik AB i Uppsala

Arbetsområde


Vårt arbetsområde är i huvudsak i Uppsala och Stockholm Norrort med omnejd. Men vi utför även arbeten utanför denna region som t.ex Enköping, Örsundsbro, Fjärdhundra, Sala, Heby Bålsta, Sigtuna, Märsta, Tierp, Rimbo, Östhammar och Öregrund med omnejd.

Vi är återförsäljare för

Återförsäljare för FläktGroup
Återförsäljare för Toshiba
Återförsäljare för Flexit
Återförsäljare för Sverigepumpen
Återförsäljare för Systemair
Återförsäljare för Gree

Kontakta oss redan idag!

Vi svarar gärna på dina frågor. Ring, mejla eller använd vårt kontaktformulär så återkommer vi så snart vi kan, oftast inom 24 timmar.

Ladda upp fil
bottom of page