top of page

Sverigepumpen Luftvärmepump

Sverigepumpen har värmepumpar för alla typer av hushåll och finns redan i över 300 000 svenska hem. Luftvärmepumparna är högkvalitativa och toppmoderna och de både värmer och kyler små och stora hem. En anläggning kan bestå av 1-3 innedelar för att finnas på varje plan. Boka ett hembesök så tar vi fram ett förslag på en anpassad och optimerad lösning som ger dig maximal besparing.

I Sverigepumpen produkter ingår alltid 3 års garanti och därefter en 2-årig trygghetsförsäkring på hela värmepumpsanläggningen. Trygghetsförsäkringen kan sedan förlängas för varje år upp till hela 16 år. Dessutom ingår en åskförsäkring när du köper en Sverigepump.


Vill du inte betala allt på en gång? Då kan det vara skönt att veta att du alltid har möjligheten att finansiera din värmepump. I samarbete med Svea Bank erbjuder vi en smidig och räntefri finansiering som kan läggas upp på 10-20 månader. När du gjort en kreditansökan får du svar direkt.

upp till 16 års trygghet med luftvärmepump från Sverigepumpen i Uppsala
Panasonic luftvärmepump i Uppsala monterade på vägg
Återförsäljare Sverigepumpen i Uppsala

Vi installerar din Sverigepump i Uppsala

Medföljer alltid vid köp av Sverigepump:

 • Tak

 • Värmeisolering

 • Rörskydd

 • Pumprent

 • Premium-X (luftreningsfilter)

 • 5 års trygghet inkl. åskförsäkring

 • Vi vill hjälpa dig i Uppsala och närliggande tätorter, till ett mer energieffektivt hem med hjälp av en luftvärmepump från Sverigepumpen.
   

  Genom att installera en Sverigepumpen luftvärmepump kan du sänka dina elkostnader och därmed rädda både din plånbok och klimatet. Deras högeffektiva värmepumpar har mängder med inkluderade tillbehör och bra garantier, för att du som kund ska kunna känna dig trygg i ditt val av uppvärmning.

  Vårt arbetsområde är i huvudsak i Uppsala och Stockholm Norrort med omnejd. Men vi utför även arbeten utanför denna region som t.ex Enköping, Örsundsbro, Fjärdhundra, Sala, Heby Bålsta, Sigtuna, Märsta, Tierp, Rimbo, Östhammar och Öregrund med omnejd.

  Är du intresserad av en luftvärmepump med installation från Sverigepumpen, kontakta oss redan idag för en offert!

  image-crop-200000230-3.webp

  SVERIGEPUMPEN SUPER X

  Sverigepumpen Super X innedel Uppsala
  Sverigepumpen Super X Utedel Uppsala

  7.5 kW

  SCOP: 5.3

  3.0 kW

  SEER: 8.7

  18 dB(A)

  upp till 150 kvm

  Med en ny modern design med matt yta ger den ett sobert och diskret intryck som passar i alla hem. Inbyggd wifi-styrning med molnlösning ger stora möjligheter till fjärrstyrning & kontroll vart du än befinner dig.

   

  Denna pump har den unika bluefin-beläggningen på kondensorn som stöter ifrån smuts och föroreningar mycket effektivt vilket gör att pumpen får en längre livslängd och bibehållen prestanda över tid.

   

  Sverigepumpen Super 25 Bluefin X har det mycket effektiva Nanoe-x mark II-luftreningssystemet som effektivt renar din inomhusmiljö och eliminerar bakterier och vírus. Dessutom bjuder denna luftvärmepump på en ännu högre prestanda än föregångaren, 7,4 kW. Super 25 X finns även i en kraftfullare version som heter Super 35 X, den har dock inte Bluefin.

  WIFI-included

  Sverigepumpens 3 års Helgaranti + 2 års trygghetsförsäkring

  SVERIGEPUMPEN SUPER X SVART

  Sverigepumpen Super X Svart innedel Uppsala
  Sverigepumpen Super X utedel Uppsala

  7.5 kW

  SCOP: 5.3

  3.0 kW

  SEER: 8.7

  18 dB(A)

  upp till 150 kvm

  Nu finns Super X Svart med en ny modern design med svart innedel som ger ett sobert och diskret intryck som passar i alla hem. Inbyggd wifi-styrning med molnlösning ger stora möjligheter till fjärrstyrning & kontroll vart du än befinner dig.
   

  Super X Svart har den unika bluefin-beläggningen på kondensorn som stöter ifrån smuts och föroreningar mycket effektivt vilket gör att pumpen får en längre livslängd och bibehållen prestanda över tid.

   

  Sverigepumpen Super X Svart har det mycket effektiva Nanoe-x mark II-luftreningssystemet som effektivt renar din inomhusmiljö och eliminerar bakterier och vírus. Dessutom bjuder denna luftvärmepump på en ännu högre prestanda än föregångaren, 7,4 kW. Super 25 X Svart finns även i en kraftfullare version som heter Super 35 X Svart, den har dock inte Bluefin.

  WIFI-included

  Sverigepumpens 3 års Helgaranti + 2 års trygghetsförsäkring

  SVERIGEPUMPEN SUPERSLIM

  Sverigepumpen Superslim Uppsala

  6.55 kW

  SCOP: 5.0

  3.0 kW

  SEER: 8.7

  18 dB(A)

  upp till 150 kvm

  Sverigepumpen Superslim är en perfekt utbytespump
   

  Superslim är en värmepump med god prestanda som passar utmärkt när utrymmet ovanför ytterdörren är tight. Den passar också extra bra när du vill byta ut din gamla Panasonic luftvärmepump. Superslim har samma rördimension som flera äldre luftvärmepumpar från Panasonic och även väggfästet kan återanvändas, något som annars inte är möjligt då moderna innerdelar tenderar att ha växt något på höjden. 

  Tystgående, underhållsvärme och förberedd för wifi-styrning.
   

  Sverigepumpen Superslim är en vidareutveckling av Panasonic LZ25/35. Med Sverigepumpen ingår alltid en gummimanschett som förhindrar onödig värmeförlust på utedelen och med Sverigepumpen Superslim ingår också ett unikt tak som skyddar utedelen mot vädrets hårda påfrestningar. Det förlänger din värmepumps livslängd och höjer prestandan.

   

  Endast 249 mm hög.

  Passar extra bra när du ska byta ut din gamla luftvärmepump från Panasonic.

  Superslim 25 finns även i en kraftfullare version som heter Superslim 35.

  Sverigepumpens 3 års Helgaranti + 2 års trygghetsförsäkring

  SVERIGEPUMPEN PRIMA Y

  Sverigepumpen Prima Y innedel Uppsala
  Sverigepumpen Prima Y utedel Uppsala

  6.5 kW

  SCOP: 5.0

  3.0 kW

  SEER: 8.0

  19 dB(A)

  upp till 150 kvm

  Sverigepumpen Prima Y är en perfekt utbytespump
   

  Sverigepumpen Prima Y passar bra i både villan och fritidshuset. Den är lämplig som utbytespump av många gamla Panasonic-värmepumpar eftersom den passar på den gamla montageplåten och är endast 29,5 cm hög och 19,4 cm djup!

  Tystgående, underhållsvärme och med inbyggt wifi.
   

  Med den nya underhållsvärmesfunktionen går det att ställa värmepumpen på alla gradantal (inklusive halvgrader) mellan 8-15 °C.

  Prima W har WLAN (WiFi) inbyggt och är kompatibel med röststyrda enheter som kör Google Assistant eller Amazon Alexa.
   

  Sverigepumpen Prima 25 Y bygger på Panasonic NZ9/NZ25 men är vidareutvecklad för att fungera optimalt i Svenskt klimat.

   

  Prima 25 Y finns även i en kraftfullare version som heter Prima 35 Y.

  WIFI-included

  Sverigepumpens 3 års Helgaranti + 2 års trygghetsförsäkring

  SVERIGEPUMPEN PRIMO

  Sverigepumpen Primo innedel Uppsala
  Sverigepumpen Primo utedel Uppsala

  5.20 kW

  SCOP: 4.3

  2.5 kW

  SEER: 6.6

  20 dB(A)

  upp till 100 kvm

  Sverigepumpen Primo är en perfekt utbytespump

  Sverigepumpen Primo passar perfekt i den mindre villan eller i fritidshuset. Sverigepumpen Primo kan även ge skön värme ner till hela -30C. Nu även med det mer miljövänliga & mer energieffektiva köldmediet R32 som dessutom ger mindre slitage och förlänger värmepumpens livslängd.

   

  Tystgående och underhållsvärme

  Med den nya underhållsvärmefunktionen går det att ställa värmepumpen på alla gradantal (inklusive halvgrader) mellan 8-15 °C.

  Sverigepumpen Primo är en vidareutveckling av Panasonic CZ för att ge en optimal prestanda och förlängd livslängd.

   

  Primo 25 finns även i en kraftfullare version som heter Primo 35.

  Sverigepumpens 3 års Helgaranti + 2 års trygghetsförsäkring

  SVERIGEPUMPEN ANIMAIR ALPHA

  Sverigepumpen Animair Alpha innedel Uppsala
  Sverigepumpen Animair Alpha utedel Uppsala

  4.78 kW

  SCOP: 4.10

  4.31 kW

  SEER: 7.0

  26 dB(A)

  upp till 100 kvm

  Sverigepumpen Animair Alpha 35 är instegsmodellen som passar dig som vill värma en mindre boyta, t.ex ett fritidshus. Som luftkonditionering passar dock Animair Alpha i de flesta bostäder då den stoltserar med mäktiga 4,31 kW i kyleffekt.

  Med en kylkapacitet på 8,21 kW och värmeeffekt på 9,44 kW passar Animair A70 bra i stora hus och lokaler som kräver hög effekt. 

   

  Sverigepumpen Animair Alpha 35 är en nätt produkt och därmed lättplacerad, detta gäller både innedel och utedel. Den är effektiv ner till -15° C. Luftrening är inbyggt och den använder det miljövänliga köldmediet R32. Om du på vintern eldar i öppen spis eller kamin så kan du låta Animair sprida den varma luften genom att ställa in den på fläktläge. Dessutom håller den luften fri från föroreningar via den effektiva luftreningen.

   

  WiFi-modul är tillval. Då kan du styra och övervaka värmepumpen via en smartphone eller padda.

  Sverigepumpens 3 års Helgaranti + 2 års trygghetsförsäkring

  SVERIGEPUMPEN FLOORSWING

  Sverigepumpen Floorswing innedel Uppsala
  Sverigepumpen Floorswing utedel Uppsala

  5.5 kW

  SCOP: 4.7

  3.4 kW

  SEER: 8.10

  19 dB(A)

  upp till 100 kvm

  Sverigepumpen Floorswing – För diskret placering

   

  Nya Sverigepumpen Floorswing är en modern värmepump med hög prestanda och snygg design som är diskret och lätt att placera. En anledning till varför Floorswing är så populär har att göra med det faktum att den, uppsatt på väggen, påminner om ett vanligt element. På så sätt smälter den in extra bra i alla hem och stugor.

  Sverigepumpen Floorswing har det miljövänliga köldmediet R32 som dessutom ger mindre slitage och förlänger värmepumpens livslängd.

  Inbyggt Nanoe-x luftreningssystem och förberedd för wifi-styrning.

   

  Sverigepumpen Floorswing har ett hypermodernt luftreningssystem inbyggt som eliminerar skadliga partiklar och ger friskare luft. Den är även förberedd för wifi-styrning.

   

  Floorswing 25 finns även i en kraftfullare version som heter Floorswing 35.

  Sverigepumpens 3 års Helgaranti + 2 års trygghetsförsäkring

  Kontakta oss redan idag för offert på Sverigepumpen!

  Vi svarar gärna på dina frågor. Ring, mejla eller använd vårt kontaktformulär så återkommer vi så snart vi kan, oftast inom 24 timmar.

  Ladda upp fil
  bottom of page